Our Website Family: TunerSports.com ClubCivic.com ClubIntegra.com
Attention Acura Integra Visitor:  Remove this block by logging in above or r

Welcome to ClubIntegra.com.

A forum dedicated to the Acura Integra, including all generations. In order to post on this forum you will have to register.

Registration is free and will entitle you to other site features including access to post your Acura Integra in the member's garage, join in raffles for performance parts, etc.

To start viewing messages by generation, select the Acura Integra forum that you want to visit from the list below. Or view all Acura Integra forums.

Go Back   ClubIntegra.com - Acura Integra Forum > Acura Integra Technical > Interior / Audio / Electronics

Please SEARCH before posting a new thread. ->
Ready to Post a New Thread/Question? ->



New stereo no sound coming from speakers

Interior / Audio / Electronics



Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-29-2014, 06:49 AM   #1
Mortisalucard
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
 
iTrader: (0)

Default New stereo no sound coming from speakers

Hey guys I brought dc2 not so long ago but the guy I brought it from had a crappy radio install horrible wiring and only three speakers working the ones in the front barely worked sounded very low and muffled the rear left speaker was dead and right rear speaker worked perfectly I went ahead thinking it was the speakers brought new speakers all around and same thing happened I figured it was the wiring for the radio at this point but I am on a budget my girlfriend thought it'll be nice if her to buy a radio so she brought me a radio from autozone with the universal harness for Hondas and acuras I connected the new stereo with the new harness everything was working fine turned on sounded great and then out of nowhere the sound just died I re connected the old stereo and sound was coming out fine re installed the new one and no sound all the wiring is good this isn't my first time installing a head unit but I am no pro either I would appreciate any advice I read only that it could be a wire touching bare medal somewhere but if that' was the case the stereo would go into protect mode and that's not case it works perfectly fine it just isn't throwing out sound
Mortisalucard is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2014, 01:00 PM   #2
SoundEfx
Senior Member
 
SoundEfx's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: WA State
Posts: 1,399
 

iTrader: (1)

Default

First and foremost......PUNCTUATION!!!!

Second, were you driving when the sound died?
Take the non working unit to an electrician to attach power to it and see if it turns on.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

'Why is everyone so much faster than me? Oh, 'R' doesn't mean 'Race Mode?'
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SoundEfx is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2016, 06:23 PM   #3
phycoWARD
Registered User
 
phycoWARD's Avatar
 
Join Date: May 2015
Posts: 2
 
iTrader: (0)

Default

mine started cutting on but only when i turn right, and i cant figure mine out either...all new head unit and eveyrthing...it was not like this a few months ago tho
phycoWARD is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2018, 01:28 PM   #4
mtechmatt
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 10
 
iTrader: (0)

Default

Wires in door joins - they often fail?
mtechmatt is offline   Reply With Quote

Reply



Tags
dead, harness


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio turns on/no sound from speakers SeanDA9 Interior / Audio / Electronics 2 07-22-2014 11:29 AM
pump sound coming from engine? Interga man 3rd Generation Acura Integra (1994-2001) 5 01-09-2014 07:17 PM
Car stereo works, speakers don't all of a sudden Guf Interior / Audio / Electronics 3 03-22-2012 04:08 PM
weird sound coming from underhood INtegraaa 3rd Generation Acura Integra (1994-2001) 9 02-15-2010 08:31 PM
Annoying sound coming from engine VTECking 3rd Generation Acura Integra (1994-2001) 14 02-05-2008 02:53 PM

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 02:59 PM.

Make a Donation
If you enjoy this website and found it helpful any donation is appreciated.


Store News:

Latest Topics:


Store Specials:








Find this site helpful? Donations are appreciated.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
vB.Sponsors
Forum SEO by Zoints